Medikai kád Humewa - Medin Kft

MEDIN KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
Tartalomhoz ugrás

Medikai kád Humewa

Trautwein > Fizikoterápiás kádak
Medikai kád Humewa
A psziché hatása az emberi szervezetre vitathatatlan. A béke és a nyugalom segítenek a regenerálódásban és feltöltődésben.
A "Humewa" káddal biztosítjuk az optimális feltételeket ahhoz, hogy a test és a lélek újra egyensúlyba kerüljön.
Merüljön bele - és új emberként emelkedik ki!
Mikroáram
 
Az élet energia. Az emberi szervezet egy elektronikus rendszerrel rendelkezik, amely vezérli a sejtek keletkezését, növekedését és irányítja gyógyulását. Az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi a személyre szabott kezelést, elektromos jelekkel. Bőrrel érintkező elektródák nélkül. Fájdalom nélkül.
 
Diszperziós terápia
 
A negatív töltésű ionok hozzájárulnak a páciens jó közérzetéhez.
 
A technológiánkban ezen a részecskék egészséges koncentrációja jön létre a víz felületén, az oxigénszállítás a szervezetben felgyorsul, s a páciens felfrissülten érzi magát, tele energiával.
 
Fényterápia
 
A fény erős hatást gyakorol az emberi szervezetre . Ez vezérli belső óránkat, így hatással van hormonháztartásunkra, a nappal-éjszaka ciklusra, és ellenállóképességünkre. A speciális fény spektrumok felhasználása elősegíti az általános fizikai és a mentális jólétet.
 
Hanghullámterápia
 
A hangok hatással vannak testre és lélekre egyaránt.
 
Rezonanciás hatások segítségével pozitív reakciókat érhetünk el, s oldjuk a diszharmóniát.
 
Aromaterápa
 
Az illatok és ízek lenyűgöző hatással van ránk . Befolyásolják hangulatunkat , emlékeket idéznek fel s nem elhanyagolható mértékben befolyásolják közérzetünket. Ez a körülményt használjuk ki illóolajok alkalmazásával.
Vissza a tartalomhoz